Siirt Akademi’de buruk veda

Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu’na Saraçoğlu Siirt Akademi'de veda töreni düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Siirt Akademi’de buruk veda

Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu’na Saraçoğlu Siirt Akademi'de veda töreni düzenlendi.

Yaklaşık 2 yıldır ilde görev yapan Mutlu Ekizoğlu, Siirt Akademisi'nde öğrencilerle vedalaştı. Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ve eşi Dilek Ekizoğlu, Siirt Akademi'de sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet etti ve bol bol çalışmaları konusunda nasihatlerde bulundu.
Daha sonra konferans salonunda Mutlu Ekizoğlu için hazırlanan slayt gösterisi izlettirildi. Slayt gösterimi sırasında Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, bayan Ekizoğlu ve salonda bulunan öğrenciler gözyaşlarına hakim olamadı. Duygusal anların yaşandığı Siirt Akademi'de Mutlu Ekizoğlu’na ve eşine çeşitli hediyeler takdim edildi.

Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu yaptığı konuşmada, Siirt’te görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Akademi Merkezi'nin Siirt için çok önemli olduğunu ve bu merkeze her kesimin sahip çıkması gerektiğini belirtti. Siirt'te bulunduğu süre içinde personeliyle birlikte Siirtlilere hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ekizoğlu, "Tüm emniyet çalışanlarıyla Siirt'in güvenliği için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Hoşgörü diyalog ve iyi niyetle bu işi götürmeye çalıştık. Umarım başarmışızdır." dedi. CİHAN

Yorumlar