Şifa Tümsiad'la sağlık protokolü imzaladı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şubesi ile Özel Şifa Hastahanesi sağlık hizmet alım protokolü imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
Şifa Tümsiad'la sağlık protokolü imzaladı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şubesi ile Özel Şifa Hastahanesi sağlık hizmet alım protokolü imzaladı.

Şifa Hastasi'nde TÜMSİAD Şube Başkanı Cafer Burucu ile Hastahane Başhekimi Op. Dr. Sabahattin Dalga, hizmet alım protokolü imzaladı. Burucu, TÜMSİAD üyelerinin Şifa’nın kaliteli sağlık hizmetlerinden faydalanması için sağlık hizmeti alım protokolü yaptıklarını ifade etti.

Başhekim Dalga, 2005 yılında kurulan hastahanelerinin kar amacı gütmeden hizmet sunduğunu belirtti. Başhekim son çıkan yasanın özel hastanelere yüzde 200'lük fiyat artışı hakkı tanımasına rağmen söz konusu uygulamayı hastalara yansıtmadıklarını vurguladı. Sağlık sektörünün çok pahalı bir yatırım olduğunu kaydeden Dalga, "Biz öncelikli olarak bölge insanına kaliteli sağlık hizmeti vermek için buradayız. Özellikle emeklilerimize hizmet etmek onların sağlıklı bir hayat sürdürmeleri için her türlü desteğe hazırız. Bugün TÜMSİAD’ la karşılıklı imzalanan protokol bunun güzel bir örneğidir. Özel bir hastaneyiz ama fiyat politikamız insanların bütçesine çok uygun. Şifa Hastanesi gerek teknik açıdan gereksede sağlık personeli açısından Türkiye standartları üzerindedir. Hastanemizde hiç ücret alınmayan bölümlerimiz . Örneğin kalp ameliyatları, açık kapalı fark etmiyor, anjiolar, taşkırma, kapalı menisküs ameliyatları, diyalize giren hastalar, yoğun bakım hizmetleri, kanser hastalarının teşhis ve tedavilerinde ücret alınmıyor bunları devlet karşılıyor. Yine hastaların bizi tercih etmesi durumunda ücretsiz servis hizmeti veriliyor" diye konuştu.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Burucu, "Dernek üyeleri her hangi bir hastalık durumunda Şifa Hastanesi'ne geldikleri takdirde poliklinik hizmetlerinde yüzde 10, SGK'nın ödemediği veya kısmen ödediği hizmetlerde hastane cari fiyat uygulaması üzerinden yüzde 15, chek- up uygulamalarında cari fiyat üzerinden yüzde 20 indirimli sağlık hizmeti alabilecek. Üyelerimize en kısa zamanda Şifa'dan sağlık hizmeti alım kartı çıkaracağız. Bu kartla hastaneye gelen üyelerin başta kendisi olmak üzere hastanın birinci dereceden yakını olan anne baba eş ve çocukları da faydalanacak" dedi.
CİHAN

Yorumlar