Şifa çalışanları anneleriyle buluştu

Özel Erzurum Şifa Hastanesi personeli ‘Anneler Günü’nü nedeniyle akşam yemeğinde anneleriyle kurum yemekhanesinde bir araya geldi.Şifa Hastanesi, kurum çalışanlarını anneleriyle bir araya getirdi. Burç Yemek Salonu'nda evlatlarıyla bir...

Google Haberlere Abone ol
Şifa çalışanları anneleriyle buluştu

Özel Erzurum Şifa Hastanesi personeli ‘Anneler Günü’nü nedeniyle akşam yemeğinde anneleriyle kurum yemekhanesinde bir araya geldi.

Şifa Hastanesi, kurum çalışanlarını anneleriyle bir araya getirdi. Burç Yemek Salonu'nda evlatlarıyla bir araya gelen anneler, hastane yönetimine jestinden dolayı teşekkür etti. Personelden başka şehirlerde olan annelerinin ise çocuklarına gönderdiği mesajlar sinevizyondan ekrana yansıtıldı.

Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga da bütün annelerin Anneler Gününü kutlayarak, “Tüm annelerimizin her günü bu günkü kadar mutlu olsun. Allah bizleri sizlere layık olan, hakkınızı ödeyen evlatlar nasip etsin.”dedi.

Son olarak Anneler Günü için yazılan şiirlerden hastane kreş öğretmenlerinden Fatma Oral’ın birinci seçilen eseri okundu. Anneye Mektup dalında da hastane çalışanlarından Hatice Arargüç’ün mektubu okundu. Birlikte hatıra fotoğrafları çekildikten sonra günün anısına çekiliş yapılan bazı annelere ödüller verildi.

CİHAN

Yorumlar