Side Arcanus Resort Hotel turizm sezonunu açtı

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Sorgun'da bulunan 463 odalı Arcanus Side Resort Hotel hizmete açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Side Arcanus Resort Hotel turizm sezonunu açtı

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Sorgun'da bulunan 463 odalı Arcanus Side Resort Hotel hizmete açıldı.

Geçen yıllarda Asteria Sorgun olarak hizmet veren otel, yapılan yenileştirme çalışmalarıyla birlikte bundan sonra turizme Side Arcanus Resort Hotel olarak hizmet vereceği bildirildi.
Hotelin genel koordinatörü Hikmet Çetinkaya, genel müdür Mustafa Kahraman, 1 Nisan'da hizmete başlayan otelin açılış kurdelasını misafirleriyle birlikte kesti. Açılışın ardından verilen kokteylle konaklama tesisi tanıtıldı.

Arcanus Side Resort Hotel Genel Koordinatörü Hikmet Çetinkaya, yaptığı açıklamada, hedeflerinin Türk turizmine katkı sağlamak olduğunu söyledi. Turizmde temel ilkelerinin 'Kaliteli hizmet ve koşulsuz müşteri memnuniyeti' anlayışıyla misafirlerine hizmet vermek olduğunu belirten Çetinkaya, turizmde Arcanus markasını daha yükseklere taşımayı hedeflediklerini kaydetti. Grup olarak bünyelerinde çeşitli şirketleri barındırdıklarını kaydeden Çetinkaya, "Turizm sektörüne Arcanus'la girdik. Hedefimiz bünyemize birkaç tesis daha katarak sektörde büyümek. Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Yıldırım’ın desteğiyle ekip halinde bu çıtayı yükseltmek istiyoruz." diye konuştu.

Arcanus Side ResorHotel'i diğer tesislerden ayıran en büyük farklardan birinin Sorgun ormanı içinde olmasını gösteren Hikmet Çetinkaya "Tesisimizin en önemli özelliği orman içerisinde yer alması ve denize sıfır olması, bina olarak da denizi kucaklamasıdır" dedi.
Çetinkaya sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim en büyük farkımız iyi hizmetimiz olacak. Turizm camiasındaki yenilikleri takip ederek, hizmet sürekliliği, müşteri devamlılığını sağlayacağız. Tesisimizin en önemli özelliği orman içerisinde yer alması ve denize sıfır olması, bina olarak da denizi kucaklamasıdır. En önemli özelliğimiz tabiat, doğa ve aile oteli olmamızdır."

Arcanus Side Resort Hotel Genel Müdürü Mustafa Kahraman, 2014 sezonun iyi geçmesini beklediklerini ifade ederek, "Sorgun'da yeşilin ve ormanların denizle kesiştiği bir noktada bulunan Arcanus'la turizme yeni bir anlayış ve bakış açısı getirmek istiyoruz. Bundan sonra daha da iyi hizmet vererek kalite ve memnuniyet çatısını daha yükseltmeyi hedefliyoruz. Biz burada yeni bir heyecan, yeni bir ekip ve profesyonel bir anlayış ile sisteme entegre olduk." şeklinde konuştu.

Arcanus Side Resort'ta müşteri profilinin yüzde 80'ini Avrupa, yüzde 10'unu Rus ve yüzde 10'unu da iç pazar oluşturuyor. Herşey dahil sistemiyle çalışan Arcanus Side Resort Hotel aile oteli konseptiyle hizmet veriyor. Yüksek sezonda 340 personelin çalışacağı Arcanus Side Resort Hotel'de 463 oda ve 963 yatak bulunuyor. Arcanus Side Resort Hotel 300 kişilik bir toplantı salonuna da sahip. CİHAN

Yorumlar