Şiddetli rüzgar sebebiyle çatıdan kopan parçalar otomobilin üzerine düştü

Yozgat’ta etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle çatılardan kopan parçalar otomobilin üzerine düştü. Çatılarından kopan parçalar çevreye saçılırken, yaralanan kimsenin olmaması sevindirdi.İlde öğleden sonra etkili olan şiddetli rüzgar,...

Google Haberlere Abone ol
Şiddetli rüzgar sebebiyle çatıdan kopan parçalar otomobilin üzerine düştü

Yozgat’ta etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle çatılardan kopan parçalar otomobilin üzerine düştü. Çatılarından kopan parçalar çevreye saçılırken, yaralanan kimsenin olmaması sevindirdi.

İlde öğleden sonra etkili olan şiddetli rüzgar, TOKİ tarafından yaptırılan artı bir konutlarının çatılarında hasar meydana getirdi. Çatıdan kopan parçalar ise park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Olay anında yolda kimsenin olmaması olası faciayı engelledi. Çatıdan zarar gören otomobil sahibi, M. Burak Okur, otomobilinin kullanılmaz hale geldiğini belirterek, "Her zaman buraya park ediyordum. Birden çatının otomobilin üzerine düştüğünü görüdüm. Çok büyük zarar var. Tavan camlar kırıldı. İnşallah aracımın hasarını karşılarlar." dedi.

Binanın en üst katında oturan Hatice Çekiç isimli yaşlı kadında çok korktuğunu ve aynı durumun geçen yıl da yaşandığını söyledi. Çekiç, "Namaz kılıyordum birden gürültü duydum sanki üzerime göçtü. Tamam sağ olsunlar güzel oturuyoruz ama bu durum bizleri korkuttu. Komşular geldi beni kurtardı. Ben kalpten rahatsızım. Çok korktum sağlam yapmalarını istiyorum." şeklinde konuştu.

Diğer bina sakinlerde aynı ifadeleri kullanarak şiddetli rüzgarın apartmanın çatılarına zarar verdiğini ifade etti.

CİHAN

Yorumlar