SGK İl Müdürü mali müşavirleri ziyaret etti

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kayseri İl Müdürü Mükremin Sürücü, Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı (KSMMMO), SGK Haftası münasebetiyle ziyarette bulundu.     SGK İl Müdürü Mükremin Sürücü, ‘Sosyal...

Google Haberlere Abone ol
SGK İl Müdürü mali müşavirleri ziyaret etti

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kayseri İl Müdürü Mükremin Sürücü, Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı (KSMMMO), SGK Haftası münasebetiyle ziyarette bulundu.

    SGK İl Müdürü Mükremin Sürücü, ‘Sosyal Güvenlik Haftası’ etkinlikleri kapsamında İl Müdür Yardımcıları ve birim amirleri ile birlikte Kayseri SMMM Odası Başkanı Suat Özsoy’u ziyaret etti. Hafta dolayısıyla başta paydaş kurum ve kuruluşlar olmak üzere çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Sürücü, “Kayseri SMMM Odası başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz geçtiğimiz günlerde Muhasebe Haftası münasebetiyle bizi ziyaret etmişti. Biz de hem iade-i ziyarette bulunmak, hem de SGK Haftası etkinliklerimiz kapsamında buradayız. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerimizin büyük özveri ile çalıştığını biliyoruz. Kurumumuzla ilgili karşılaşılan sorunların çözümü için her zaman iletişim halindeyiz. Ortak çalışmalar ve eğitim programları düzenliyoruz. Biz de kamu tarafı olarak birlikte uyum içinde çalışmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

    Kayseri SMMM Odası Başkanı Suat Özsoy da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, SGK İl Müdürü Mükremin Sürücü’nün çok duyarlı olduğunu, paydaş kurumlar olarak birlikte uyum içinde çalıştıklarını bildirdi ve SGK Haftası'nı kutladı.

    Ayrıca SGK İl Müdürü Mükremin Sürücü ve Kayseri SMMM Odası Başkanı Suat Özsoy, “Soma’da meydana gelen vahim kazada hayatını kaybeden işçilerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı işçilerimize de acil şifalar diliyoruz. Allah milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın, milletçe başımız sağ olsun” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar