SGK çalışanları ‘Ben olsaydım…' dedi, 213 proje üretti

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için kurum çalışanları arasında proje yarışması düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
SGK çalışanları ‘Ben olsaydım…' dedi, 213 proje üretti

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için kurum çalışanları arasında proje yarışması düzenledi. 81 ildeki kurum çalışanları 213 proje üretti. Sakarya’daki çalışanlar İstanbul’daki çalışanlardan daha çok proje gönderdi.

SGK Başkanı Yadigar Gökalp, 81 il müdürlüklerine bir yazı göndererek, daha iyi hizmet verilebilmesi için çalışanlardan fikir istedi. Gökalp, kurum olarak ülkedeki tüm vatandaşlara hizmet verme ayrıcalığına sahip olduklarını belirterek, “Bu ayrıcalık bizlere sorumluluk yüklemekte. Sizlerin yani kurum çalışanlarının günlük hayatta hizmet verdiğiniz vatandaşın gözüyle bizlere vereceğiniz fikirler ve desteklerin önemini hepimiz bilmekteyiz. Bu nedenle tüm çalışanlarımızın fikir ve proje yarışmasına katılarak, tecrübe ve bilgi birikimlerinizle kurumumuzu daha ileriye taşıyacağımıza gönülden inanıyorum.” dedi.

‘Ben olsaydım…' konulu proje yarışması kapsamında Ankara’daki çalışanlar 36 proje ile birinci olurken, Sakarya 24 proje ile ikinci, İstanbul 23 proje ile üçüncü sırada yer aldı. Yapılan değerlendirme sonucu 15 proje değerlendirmeye alınarak ödüle layık görüldü.

SGK'nın tek kadın müdürü olan Sakarya İl Müdürü Nurten Canbasoğlu, ilde 210 personelle hizmet verdiklerini, 3 bin 400 personele sahip İstanbul’dan daha çok proje ürettiklerini dile getirdi. Canbasoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı: “Ayrıca çalışanlarımızdan Hüseyin Ulukaya’nın ‘Tam Sosyal Güvenlik’, Hasan Bilgin’in ‘Sosyal Güvenlik Alacaklarının Tahsilatının Sağlanması İçin İcra Memurlarının Rantabl Çalışmasının Sağlanması’, Mehmet Hanefi Taştan ‘e-iletişim’ konulu 3 projemizin ödül alacak 15 proje içerisinde yer alması bizi ve çalışanlarımızı gururlandırdı.” CİHAN

Yorumlar