SGK, Bakan Faruk Çelik'in hastane yatağındaki fotoğrafını paylaştı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in ameliyatının ardından ilk görüntülerini paylaştı. Kurumun resmi twitter hesabından paylaşılan 3 kare fotoğrafta, Bakan Çelik’in bürokratları ile toplantı...

Google Haberlere Abone ol
SGK, Bakan Faruk Çelik'in hastane yatağındaki fotoğrafını paylaştı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in ameliyatının ardından ilk görüntülerini paylaştı.

Kurumun resmi twitter hesabından paylaşılan 3 kare fotoğrafta, Bakan Çelik’in bürokratları ile toplantı yaptığı görülüyor. 23 Mayıs'ta divertikül hastalığına bağlı bağırsak perforasyonu nedeniyle ameliyat olan Bakan Faruk Çelik'in fotoğrafları, Sosyal Güvenlik Kurumu Basın ve Halkla ilişkiler Müşavirliği tarafından paylaşıldı. Fotoğraflarda, Bakan Çelik’in SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan ve bürokratlar ile toplantı yaptığı görülüyor. SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, Bakan Faruk Çelik’in sağlığının her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi. 2 yıldır aralıksız devam eden çalışma hayatı, sosyal güvenliğe ilişkin düzenlemelere hastane odasında son halini verdiklerini belirten İlhan, “Sayın Bakanımız doktorların ziyaretçi yasağını bu kanun için deldi. Her bir maddeyi tek tek gözden geçirdi.” dedi.

BAKAN ÇELİK TABURCU OLDU

Bu arada Bakan Faruk Çelik, acil olarak ameliyat olduğu hastaneden, bugün saat 11.00’de taburcu oldu. Konuyla ilgili Bakanlık'tan yapılan açıklama şöyle: “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik, divertikül hastalığına bağlı bağırsak perforasyonu nedeni ile acil olarak ameliyat olduğu hastaneden bugün saat 11.00’de taburcu oldu. Sayın Bakanımızı, rahatsızlığı sırasında, başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, ziyaret eden ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederiz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk Çelik, hastaneden taburcu olduktan sonra bir süre evinde istirahat edecektir.”

CİHAN

Yorumlar