Sezgin Tanrıkulu: Bolu’da yapılanlar hukuk dışıdır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Bolu Belediyesi'nin Fatih Koleji'nin binalarına kilit vurmasının hukuk dışı girişimler olduğunu vurgulayarak, olaya tepki gösterdi. Bolu Belediyesi'nin Anafen Dershanesi...

Google Haberlere Abone ol
Sezgin Tanrıkulu: Bolu’da yapılanlar hukuk dışıdır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Bolu Belediyesi'nin Fatih Koleji'nin binalarına kilit vurmasının hukuk dışı girişimler olduğunu vurgulayarak, olaya tepki gösterdi.

Bolu Belediyesi'nin Anafen Dershanesi ile Fatih Koleji’nin ana, ilk ve orta okul binalarına kilit vurulmasına bir tepki de CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu’dan geldi. Tanrıkulu, söz konusu müesseselere yönelik eylemleri ‘hukuk dışı girişimler’ olarak nitelendirdi.

CHP İstanbul İl Teşkilatı'nın TRT’nin Ulus’taki stüdyoları önünde yapılan protesto eylemine katılan Tanrıkulu, siyasetçilerin kin, kibir, öfke ve küfürle hareket etmemesi gerektiğini vurguladı. “Hele hele hukuk dışına hiç çıkılmaması lazım.” diyen Tanrıkulu, “15-20 yıldır eğitimlerine devam eden kurumlara şimdi başka bir nedenle baskı uygulamak, hukuk dışı davranmak, bu devlete yakışmaz, yapılanlar tamamen hukuk dışıdır.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar