Seyyar satıcılarla mücadele devam ediyor

Nevşehir’de Ramazan ayının da girmesiyle değişik kentlerden de araçlarıyla gelen seyyar satıcılardaki artış, Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi.5326 Sayılı Kabahatler Kanunu’nun 32. Maddesi gereğince yasaklanan...

Google Haberlere Abone ol
Seyyar satıcılarla mücadele devam ediyor

Nevşehir’de Ramazan ayının da girmesiyle değişik kentlerden de araçlarıyla gelen seyyar satıcılardaki artış, Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi.

5326 Sayılı Kabahatler Kanunu’nun 32. Maddesi gereğince yasaklanan seyyar satıcılıkla ilgili olarak Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini yaygınlaştırdı.

Özellikle Ramazan ayının girmesiyle birlikte mahalle aralarıyla sokaklarda seyyar satıcıların sayısal olarak artış gösterdiği şeklinde alınan ihbarların ardından harekete geçen Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yakalanan seyyar satıcılara 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu’nun 32. Maddesi gereğince idari para cezası uygulamasına gidiyor.

Seyyar satıcıların ürünlerini satmak için başvurdukları megafonla duyuru sistemleri de yine Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından araçlardan toplatılıyor ve bununla da ilgili yasal idari işlemler gerçekleştiriliyor.

CİHAN

Yorumlar