Seyyar satıcıların kavgası kanlı bitti

Fatih’te, seyyar satıcılar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Seyyar satıcıların kavgası kanlı bitti

Fatih’te, seyyar satıcılar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı. Saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Eminönü Büyük Postane Caddesi Türbe Sokak’ta saat 11.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, eşofman ve benzeri tekstil ürünleri satan Mehmet Arslan ile tütün mamulleri satan Ramazan S. arasında tezgah anlaşmazlığı sebebiyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Ramazan S. silahını çekerek Mehmet Arslan’ın başına doğru ateş etmeye başladı. Kurşunların hedefi olan Mehmet Arslan kanlar içerisinde yere yığıldı. Mehmet Arslan'ın amcasının oğlu Bayram Arslan da araya girmeye çalışırken başına isabet eden kurşunla yaralandı. Zanlı Ramazan S. ise olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, Mehmet Arslan’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Bayram Arslan ise ağır yaralı olarak ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altındaki Arslan’nın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay yerini emniyet şeridiyle kapatan polis ekipleri, delil çalışması yaptı. Ola yerine gelen Mehmet Arslan’ın yakınları ise gözyaşına boğuldu. İlk incelemede Mehmet Arslanı'ın kafasına 6 kurşun isabet ettiği tespit edildi.

Polis, silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Ramazan S.’yi yakalamak için çalışma başlattı.


CİHAN

Yorumlar