Seyyar satıcı ile güvenlikçi kavgası kamerada

Tarihi Kapalıçarşı'da seyyar satıcı bir kişi, satmak istediği parfümü almayan hamile bir turisti tekmeledi. Olaya müdahale etmek isteyen güvenlikçi ise çevredeki seyyar satıcılar tarafından darp edilerek bıçaklandı. Yaşanan olay güvenlik...

Google Haberlere Abone ol
Seyyar satıcı ile güvenlikçi kavgası kamerada

Tarihi Kapalıçarşı'da seyyar satıcı bir kişi, satmak istediği parfümü almayan hamile bir turisti tekmeledi. Olaya müdahale etmek isteyen güvenlikçi ise çevredeki seyyar satıcılar tarafından darp edilerek bıçaklandı. Yaşanan olay güvenlik kameraları tarafından saniye saniye yansıdı.

Olay, 4 Haziran'da Nuruosmaniye Kapısı'nda meydana geldi. İddiaya göre, seyyar satıcılık yapan 8 yaşındaki çocuk, karşısına çıkan hamile turiste zorla sahte parfüm satmaya çalıştı. Hamile kadın ise istememesine rağmen zorla eline tutuşturulan parfüm şişesini yere fırlattı. Buna sinirlenen seyyar satıcı çocuk, hamile turiste tekme attı. Yaşananlara şahit olan, çarşıdaki güvenlik görevlisi olaya müdahale etti. Bunun üzerine seyyar satıcı çocuk olay yerinden yakınlarını toplamak üzere koşarak alandan ayrıldı. Satıcının ağabeyi Şehmuz K. bir süre sonra yanına aldığı yaklaşık 20 kişi ile Kapalıçarşı'nın Nuruosmaniye girişine geldi. Satıcı çocuk, kendisine müdahale eden güvenlik görevlisi Emir Mayda'yı ağabeyine gösterdi. Kalabalığın arasından sıyrılan Şehmuz K., kardeşine müdahale eden güvenlik görevlisini karnından, sırtından ve omzundan bıçaklayarak yaraladı. Güvenlik görevlisinin kanlar içinde yere yığıldığını gören esnaf hemen yardıma koştu. Yaralı halde yere yığılan Mayda, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Görüntülerde; satıcı çocuk turist kadına parfüm vermeye çalışıyor. Ardından güvenlik görevlisi olaya müdahale ediyor. Bir müddet sonra kalabalık grupla güvenlikçi arasında arbede yaşanıyor. Yaralanan güvenlikçi aldığı yaralar sonucu yere yığılıyor. Çevredekiler ise yardıma koşuyor.

Yaşanan olayla Kapalıçarşı’nın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Maydanın tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olay yerinde inceleme yaparak delil toplayan polis ekipleri, 16 yaşındaki saldırgan Şehmuz K. ile çarşıda terör estiren seyyar satıcıları yakalamak için çalışma başlattı.

CİHAN

Yorumlar