SEYMER'den Anneler Günü etkinliği

Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(SEYMER) kursiyerleri ve öğretmenleri Anneler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar eşi Nuray Karalar ile birlikte katıldı.Adana Öğretmen Evi'nde...

Google Haberlere Abone ol
SEYMER'den Anneler Günü etkinliği

Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(SEYMER) kursiyerleri ve öğretmenleri Anneler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar eşi Nuray Karalar ile birlikte katıldı.

Adana Öğretmen Evi'nde düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Karalar, salonu dolaşarak tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Daha sonra bir konuşma yapan Başkan Karalar, anneliğin karşılıksız ve koşulsuz sevgiye dayanan, hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygu olduğunu ifade etti. Karalar, “Annelerimiz karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve özverileri ile her zaman başımızın tacıdırlar. Bizi biz yapan değerleri barındıran annelerimiz, varlıklarıyla bizleri onurlandırmakta, geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler. Annelik duygusu tartışılmayacak bir şeydir. Dünyada en vefakar olan insanlar anneleridir. Ben buradan tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum" şeklinde konuştu.

SEYMER'lerin kapatılmayacağını söyleyen Karalar, SEYMER'lerin işleyişine devam edeceğini ancak farklı projelerle işlevliğini artırılacağını belirtti.

Etkinlikte söz alan Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi (SEYMER) Koordinatörü Filiz Erdoğan, Seyhan'da 11 merkezde 200 personelle, 52 farklı branşta eğitim verdiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar eşi Nuray Karalar ve Kayınvalidesi Zahide Badur'un Anneler Günü'nü kutlayarak hediyelerini takdim etti. CİHAN

Yorumlar