Seyhan'da karnaval heyecanı

Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri kapsamında SEYMER öğrencileri ve öğretmenleri tarafından ‘Gençlik Aktivitesi’ düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Seyhan'da karnaval heyecanı

Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri kapsamında SEYMER öğrencileri ve öğretmenleri tarafından ‘Gençlik Aktivitesi’ düzenlendi.

Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi önünde düzenlenen etkinliğe festivalin fikir babası ve aynı zamanda Toyoto CEO'su Ali Haydar Bozkurt ile birlikte Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da katıldı.

Karnavalın önemine vurgu yapan Toyota CEO'su Ali Haydar Bozkurt, en büyük desteği Seyhan Belediyesi ve Başkan Zeydan Karalar'dan gördüklerini söyledi. Bozkurt, "Başkanımızın güzel hizmetler yapacağını düşünüyoruz. Çalışkanlığı ile hep ön planda olan bir insan. Ayağının tozuyla bize, karnavala en büyük desteği verdi. Bu bağlamda kendisine teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Cumartesi günü saat 17.00'de düzenlenecek karnaval kortejine tüm Adanalıları davet eden Zeydan Karalar, turizmin önemine vurgu yaparak, Adana'ya önümüzdeki dönem 1 milyon 500 bin turist gelmesini hedeflediklerini söyledi. Karalar, "Ben portakal bahçesi içerisinde doğmuş bir kardeşinizim. Bu karnaval Adana için gerçekten çok önemli. Adana her mevsimiyle, insanı ile güzel bir kent. Biz bu festivallere destek sağlar isek kentin potansiyelini harekete geçirebilir ve Adana'ya gelen turist sayısını arttırırız. İstihdama önemli katkı sağlamış oluruz. Bu anlamda tüm Adanalıları karnavala destek verme çağırıyorum." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar