Seyhan'da bin kişilik iftar çadırı kuruldu

Seyhan Belediyesi, Sümer Öğrenci Yurdu karşısındaki boş alanda kurduğu iftar çadırında Ramazan boyunca her gün bin kişiye sıcak yemek dağıtacak. İlk iftarını vatandaşlarla birlikte açan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar yemeğe...

Google Haberlere Abone ol
Seyhan'da bin kişilik iftar çadırı kuruldu

Seyhan Belediyesi, Sümer Öğrenci Yurdu karşısındaki boş alanda kurduğu iftar çadırında Ramazan boyunca her gün bin kişiye sıcak yemek dağıtacak. İlk iftarını vatandaşlarla birlikte açan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar yemeğe eşi Nuray Karalar ile birlikte katıldı. Seyhan ilçe Müftüsü Halil Uzun'da geldiği iftar yemeğinde başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de hazır bulundu.

Ramazan ayının tüm İslam âlemine barış ve huzur getirmesini temenni eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Kardeşliğimiz pekişsin Allah memleketimizin yolunu açık etsin. Ülkemizde ve dünyada çatışmalar ve kavgalar bitsin. Dinimizin emrettiği gibi kardeşlik hâkim olsun. Bu gün burada sizlerle birlikte iftarımızı açıyoruz. Allah orucumuzu kabul etsin." şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Seyhan Müftüsü Halil Uzun Ramazan ayının önemine vurgu yaparak iftar sofrası hazırlayıp binlerce kişiyi buluşturacak Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a teşekkür etti. Müftü Uzun, "Mübarek Ramazan ayının girdiği ilk günde herkesi selamlıyorum. Allah'ın rahmeti bereketi hürmeti hepimizin üzerinde olsun. İnşallah bu Ramazan ayı vesilesi ile içimizdeki eksiklikleri gideririz. Gerek halka gerekse hakka karşı eksiklikleri gidermeyi Allah bizlere nasip etsin." ifadelerini kulandı.

CİHAN

Yorumlar