Seyhan, temizleniyor

Seyhan Belediyesi bünyesinde da temiz bir ilçe oluşturabilmek için oluşturulan 20'şer kişilik hazır ekipler ilçeye bağlı 96 mahalleyi temizliyor. Projenin ilk uygulaması pilot bölge olarak belirlenen Cemalpaşa Mahallesi'de yapılırken Seyhan...

Google Haberlere Abone ol
Seyhan, temizleniyor

Seyhan Belediyesi bünyesinde da temiz bir ilçe oluşturabilmek için oluşturulan 20'şer kişilik hazır ekipler ilçeye bağlı 96 mahalleyi temizliyor.

Projenin ilk uygulaması pilot bölge olarak belirlenen Cemalpaşa Mahallesi'de yapılırken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Yardımcıları Aydın Usulupehlivan ve Kadir Özdemir ile birlikte mahalleye giderek incelmelerde bulundu. Göreve geldiği günden bu yana temizliğe ayrı bir önem verdiğini belirten Başkan Karalar, ilk olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçilere zam yapan ardından ‘çöpler yeraltında’ projesinin çalışmalarına başladı. Başkan Karalar, son olarak 20'şer kişilik hazır ekipler kurdu. Ardından ise bu ekipler mahallere gönderilerek temizlik çalışması yaptırdı.

Geçtiğimiz aylarda bakımsızlık nedeni ile gündeme gelen Gazi Paşa çocuk ve dinlenme parkında da incelemelerde bulunan Zeydan Karalar parkın tadilatının birkaç günlük çalışma ile tamamlandığını söyledi. Karalar, "Bu park ile ilgili şikâyetler almıştık. Ekiplerimiz buraya gelerek sorunu çözdü. Şu anda parkın durumu gayet iyi. Bizler gelen her şikâyeti dikkatle inceleyip vatandaşın sorununu çözeceğiz." ifadelerini kullandı. Denetimlerin ardından kefeler sokağı olarak bilinen sokağa Cemalpaşa Mahalle Muhtarı Ayşen Eren ile birlikte giren Başkan Zeydan Karalar vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

CİHAN

Yorumlar