Seyhan Nehri'nde boğulan Suriyeli genç, hastanede hayata döndü

Adana’da serinlemek için Seyhan Nehri’ne giren Suriyeli genç boğuldu. Çevredeki vatandaşlar tarafından sudan çıkarılan genç, götürüldüğü hastanede hayata döndü.Adana’da kavurucu sıcaklar nedeniyle iki arkadaşıyla birlikte serinlemek...

Google Haberlere Abone ol
Seyhan Nehri'nde boğulan Suriyeli genç, hastanede hayata döndü

Adana’da serinlemek için Seyhan Nehri’ne giren Suriyeli genç boğuldu. Çevredeki vatandaşlar tarafından sudan çıkarılan genç, götürüldüğü hastanede hayata döndü.

Adana’da kavurucu sıcaklar nedeniyle iki arkadaşıyla birlikte serinlemek için Seyhan Nehri’ne giren Suriyeli genç boğuldu. Eski Kız Lisesi arka tarafında nehre atlayan Suriyeli genç, yaklaşık 10 dakika sudan çıkmayınca arkadaşları tarafından çevredekilere haber verildi. Bu esnada nehrin karşı tarafında bulunan bir vatandaş sandalı ile gelerek suya atladı. Sudan çıkarılan genç vatandaşlar tarafından nehrin kenarına alındı. 112 Acil Servis ekipleri olay yerine gelerek gence müdahale etti. Ekipler daha sonra genci ambulansa götürerek birkaç dakika burada müdahaleye devam etti. Hayatını kaybettiği belirtilen genç, buradan ambulansla TOKİ Numune Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede yapılan müdahalelerle yeniden hayata döndürülen gencin tedavisi sürüyor.

Çevredeki vatandaşlar, Suriyeli gençlerin serinlemek için suya atladıklarını, içlerinden birinin sudan çıkmadığını belirtti. Bunun üzerine nehrin karşı kıyısından bir vatandaşın sandalla gelerek genci çıkardığını, ekiplerin de daha sonra müdahale ettiğini vurguladı. Gencin yaklaşık 15 dakika suda kaldığını anlatan bir vatandaş, karşı kıyıdan gelen vatandaşın bir dalışta cesedi çıkardığını, yüzme bilen birisi olmadığı için gencin boğulduğunu ifade etti.

CİHAN

Yorumlar