Seyhan Belediyesi’nden 'verginizi zamanında ödeyin' uyarısı

Seyhan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında yatırmaları uyarısında bulunuldu.İşyeri Çevre Temizlik ile Emlak Vergisinde birinci taksit son ödeme...

Google Haberlere Abone ol
Seyhan Belediyesi’nden 'verginizi zamanında ödeyin' uyarısı

Seyhan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında yatırmaları uyarısında bulunuldu.

İşyeri Çevre Temizlik ile Emlak Vergisinde birinci taksit son ödeme tarihinin 31 Mayıs Cumartesi günü sona ereceğini belirtildi. Seyhan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında yatırmaları uyarısında bulunuldu.

Mali Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, son ödeme tarihine kadar yoğunluk yaşanma ihtimaline karşın veznelerin hafta sonları da açık tutulacağı bildirildi. Bu arada ödemelerin belediye hizmet binasındaki vezneler ile birlikte Seyhan Tapu Müdürlü içerisinde bulunan Seyhan Belediyesi'ne ait veznelere de ödeme yapılabileceği bildirildi.

Seyhan Belediyesi, bilişim teknolojisinin imkânlarını vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde işlem yapabilmeleri için kullanmayı sürdürüyor. Emlak Vergisi ve İşyeri ÇTV borç tutarını belediyenin www.seyhan.bel.tr adresli internet sitesinden öğrenebilen vatandaşlar kredi kartlarıyla da ödemelerini gerçekleştirebiliyor. CİHAN

Yorumlar