Seyhan Belediyesi’nden Pozantı ve Karataş'a çöp kamyonu

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Büyükşehir Belediyesi haziran ayı ilk oturumunda Adana'nın Pozantı ve Karataş ilçelerine gönderme sözünü verdiği çöp kamyonlarını teslim etti. Seyhan Belediye Başkanı olmasına karşın tüm çalışmalarının...

Google Haberlere Abone ol
Seyhan Belediyesi’nden Pozantı ve Karataş'a çöp kamyonu

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Büyükşehir Belediyesi haziran ayı ilk oturumunda Adana'nın Pozantı ve Karataş ilçelerine gönderme sözünü verdiği çöp kamyonlarını teslim etti.

Seyhan Belediye Başkanı olmasına karşın tüm çalışmalarının daha güzel ve yaşanılabilir bir Adana için olduğunu belirten Başkan Karalar, bu anlamda hem Pozantı hem de Karataş ilçelerine birer temizlik aracı gönderdiklerini söyledi. Karalar, “Pozantı ve Karataş Belediye Başkanları bizden çöp kamyonu istedi. Sonuçta bizim ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız oralara gidip tatil yapıyor. Hem Karataş'a hem de Pozantı'ya bir temizlik aracı vermeyi taahhüt ettik. Şimdi araçları gönderiyoruz." şeklinde konuştu.

Göreve geldikten sonra temizliğe ayrı bir önem gösterdiklerini belirten Karalar, bu anlamda Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan herkese teşekkür ettiğini belirtirken, vatandaşlara da temizlik konusunda ricada bulundu. Karalar, " Vatandaşımızın da biraz daha özverili olması gerekiyor. Daha temiz bir Seyhan ve Adana için hemşerilerimizi daha hassas davranmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Temizlik aracını teslim alan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ise Başkan Zeydan Karalar'ın bu tavrının diğer belediye başkanlarına örnek olduğunu söyledi. Başkan Çay şunları söyledi: "Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaptığım konuşma ile ilçe belediyelerinden temizlik aracı istedik. Bu çağrımıza Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar "Hattı Müdafaa Yoktur Sathı Müdafaa Vardır" diyerek karşılık verdi ve araç göndermeyi taahhüt etti. Başkan Karalar'ın bu tavrı hem şahsımı onurlandırmış hem de bölge insanını mutlu etmiştir. Hizmet makamlarının siyaset makamı olmadığını gösteren Sayın Zeydan Karalar'ın bu davranışı diğer başkanlarına da örnek olmuştur."

CİHAN

Yorumlar