Seyhan Belediyesi temizlik işçilerinin maaşlarına zam yapıldı

Seyhan Belediye Başkan Zeydan Karalar, seçim öncesi temizlik işçilerine verdiği sözünü tuturak, işçilerin maaşlarını bu aydan itibaren zamlı alacaklarını söyledi.Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediye temizlik işçilerini ziyaretinde...

Google Haberlere Abone ol
Seyhan Belediyesi temizlik işçilerinin maaşlarına zam yapıldı

Seyhan Belediye Başkan Zeydan Karalar, seçim öncesi temizlik işçilerine verdiği sözünü tuturak, işçilerin maaşlarını bu aydan itibaren zamlı alacaklarını söyledi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediye temizlik işçilerini ziyaretinde aldıkları zam kararını açıkladı. Şantiye girişinde 'Halkçı Başkan Zeydan Karalar' tezahüratları ile karşılanan Zeydan Karalar, seçim öncesi söz verdiği zam sözünü hatırlatarak işçilerin maaşlarını bu aydan itibaren zamlı alacağını söyledi. Karalar, "Yüzü emeğe dönük, yüzü işçiye dönük insanlarız. Bundan sonra işimiz Seyhan'ı güzelleştirmek, temiz bir Seyhan oluşturmak. Seyhanlı bizden çok şey istiyor. Bizler sorunları çözmeye geldik. Yoktan var etmek gibi bir kudretimiz yok. Hep birlikte insanların yaşamaktan onur duyduğu mutlu olduğu temiz bir ilçe oluşturacağız. Hatırlarsınız biz seçim öncesi söz vermiştik; 'Temizlik işçilerinin maaşlarını iyileştireceğiz' demiştik. Maaşlarınızı bu aydan itibaren zamlı alabilirsiniz." dedi.

KARALAR: EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZ TEMİZLİK

Belediyelerin ilk ve en önemli görevinin temizlik olduğunu belirten Zeydan Karalar, bu anlamda temizlik işçilerine önemli görevler düştüğünü ifade etti. Karalar, "Temizlik bir belediyenin en önemli ve asli görevidir. Temizlik yapmayan bir belediye hiçbir şey yapmıyordur demektir. Bu anlamda çalışmayanın gözünün yaşına bakmam. Siz bu ilçeye sahip çıkacaksınız ve hep birlikte daha temiz bir Seyhan oluşturacağız." şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından temizlik işçileri ile hatıra fotoğrafı çektiren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şantiyede incelemelerde bulundu.

CİHAN

Yorumlar