Seydişehir'de YGS birincisi yine Sabah Dershanesi öğrencisi oldu

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Konya Seydişehir’de başarının adresi yine değişmedi.

Google Haberlere Abone ol
Seydişehir'de YGS birincisi yine Sabah Dershanesi öğrencisi oldu

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Konya Seydişehir’de başarının adresi yine değişmedi. YGS'de 3 puan türünde birinci Sabah Dershanesi öğrencisi Osman Ertuğrul Yavuz oldu.

Sabah Dershanesi Müdürü Yasin Eker, her yıl 1. çıkartmanın yanında kitlesel başarıda da en iyi olduklarını ispat ettiklerini belirterek," Son 5 yıldır da geçen yıllarda da birinciler çıkartarak Seydişehir eğitimine büyük katkılar sağladık. YGS'de Seydişehir birincilerinin dershanemizden çıkması bizim için sürpriz olmadı. Sabah Dershanesi'nde başarı bir gelenektir, gelenek yine bozulmadı. Dershane idareci ve öğretmenlerimizin gayretli çalışmaları öğrencilerimizle birebir ilgilenme, düzenli ve planlı çalışma neticesinde 10 yıldır süre gelen başarı geleneği devam etmiştir.” dedi.

3 puan türünde Seydişehir birincisi olan Osman Ertuğrul Yavuz ise “ Bu başarıyı dershanemin bana tavsiye ettiği gibi, planlı programlı ve disiplinli çalışmam neticesinde elde ettim. Dershanemin bana sağladığı doküman ve rehberlik sayesinde puanımı artırdım. Başarımda emeği geçen ve benden desteklerini esirgemeyen okul ve dershane öğretmenlerime ve aileme çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar