Sevgiye Uzanan Eller Projesi’yle 20 bin öğrenciye ulaşıldı

Adana’da 4 yıl önce başlatılan ve herhangi bir bütçesi bulunmayıp, tamamen hayırsever kişi ve kuruluşlarca finanse edilen ve 'Sevgiye Uzanan Eller Projesi'nde bugüne kadar 20 bin öğrenciye, 44 ayrı dalda sportif, sosyal ve kültürel alanda...

Google Haberlere Abone ol
Sevgiye Uzanan Eller Projesi’yle 20 bin öğrenciye ulaşıldı

Adana’da 4 yıl önce başlatılan ve herhangi bir bütçesi bulunmayıp, tamamen hayırsever kişi ve kuruluşlarca finanse edilen ve 'Sevgiye Uzanan Eller Projesi'nde bugüne kadar 20 bin öğrenciye, 44 ayrı dalda sportif, sosyal ve kültürel alanda eğitim verildi.

    Vali Mustafa Büyük, proje hakkında yaptığı açıklamada, "Büyük bir başarı ivmesi yakalayan Sevgiye Uzanan Eller Projesi ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri suretiyle, geleceğimizin güvence altında olmasını sağlamaya yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu tür sosyal projelerin başarısı bizleri mutluluğa sevk ediyor. Projeye destek veren tüm gönüllülerimize, öğrencilere, ailelerimize ve ilgililere teşekkür ediyorum." dedi.

    Vali Yardımcısı Halis Arslan koordinatörlüğünde devam eden Sevgiye Uzanan Eller Projesi 10. dönem yaz etkinliği, 'Sevgi Çemberi' sloganıyla 17 Haziran 2014-12 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek. Projede futbol, halk oyunları, hentbol, karate, kick box, tekvando, voleybol, atletizm, basketbol, masa tenisi, muay thai, satranç, wuşhu, yaratıcı yazarlık, yüzme, jimnastik, bağlama, resim gibi sportif ve kültürel alanlarda, on yedi okul, bir halk eğitim merkezi, iki spor kulübü ve elli bir salonda kırk yedi eğitmen tarafından toplam bin 384 öğrenciye eğitim verilecek.

    Ayrıca, yaz etkinlikleri kapsamında öğrencilerin, Hayalpark, Adana Atlı Spor Kulübü, Mavi Su Aqualand tesislerinde yüzme ve su sporları, Optimum Alışveriş Merkezi'ndeki buz pistinde buz pateni ve Kızılay Adana Şube Başkanlığınca Tarihi Taşköprü’de geleneksel olarak düzenlenen İftar programı gibi sosyal etkinliklere katılmaları sağlandı.

    Vali Büyük, dezavantajlı çocuk ve gençlerin ekonomik uyum sorunlarının azaltılarak, topluma kazandırılması amacıyla yaşama geçirilen önemli bir başarı ivmesi yakalayan ‘Sevgiye Uzanan Eller Projesi’ne destek veren tüm gönüllülere ve öğrencilerin bu tür sosyal projelere katılımlarını sağlayan ailelere de teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar