Sevgi Evleri sakinleri, Belediye Başkanı Çetin’i ziyaret etti

Ankara Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası Müdürü Fahri Ertekin, Müdür Yardımcısı Adem Esen ile bir grup öğrenci, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde yapılan 3. Türkiye...

Google Haberlere Abone ol
Sevgi Evleri sakinleri, Belediye Başkanı Çetin’i ziyaret etti

Ankara Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası Müdürü Fahri Ertekin, Müdür Yardımcısı Adem Esen ile bir grup öğrenci, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde yapılan 3. Türkiye Badminton Şampiyonası’nda ikinci olarak madalya alan öğrenciler başarılarını Selçuk Çetin ile paylaştı.

Misafirlerini makamında ağırlayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Badminton Antrenörü Ayşegül Köprülü ile derece elde eden Doğukan Çatal, Tuğçe Üşenmez, İsmail Yahşi ve Emrah Çelik’i tebrik etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çetin, Pursaklar’da bulunan Ankara Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası’nın başarılı hizmetlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek yöneticilere teşekkür etti. Ankara Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası Müdürü Fahri Ertekin de kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve desteklerden dolayı Başkan Çetin’e teşekkür ederek yeni dönemde başarılar diledi.

CİHAN

Yorumlar