Sevgi evleri öğrencileri ney dinledi

Sevgi evleri öğrencileri, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ney Topluluğu'nun konserini dinledi. Ahi Evran Üniversitesi Ney Topluluğu Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sevgi Evleri’ni ziyaret etti. Toplumsal duyarlılık anlamında...

Google Haberlere Abone ol
Sevgi evleri öğrencileri ney dinledi

Sevgi evleri öğrencileri, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ney Topluluğu'nun konserini dinledi.

Ahi Evran Üniversitesi Ney Topluluğu Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sevgi Evleri’ni ziyaret etti. Toplumsal duyarlılık anlamında önemli olan ziyaret, kalabalık bir öğrenci grubu tarafından gerçekleştirilirken, öğrenciler ney dinledi. Ney Topluluğu, aile ortamına benzer yapılar ve ilişki sistemi içerisinde gelişen çocuklarla bir araya gelerek sıcak ve samimi bir görüntü oluştururlarken topluluk danışmanı Dr. Uğur Başarmak, Sevgi evlerinin öneminden bahsetti. Başarmak, medya okur-yazarlığı konusunda belirledikleri 14 değer kapsamında yer alan Sevgi Evleri ziyaretlerini gerçekleştirmekten duydukları mutluluğu dile getirirken, konuşmalarının ardından sevgi evleri öğrencilerine ney dinletisi yapıldı.

Ziyaret sevgi evleri yetkililerinin eşliğinde çocukların odalarında ziyaret edilmesi ve topluluk tarafından çeşitli hediyelerin verilmesi ile son buldu.

CİHAN

Yorumlar