Sevgi çiçeği SEPTO’da Türkiye 3.'sü oldu

Özel Yamanlar Eğitim Kurumları tarafından ilkokul ve ortaokullar arasında 8.'si düzenlenen 'Sanat Eğitimi Proje Tasarım Olimpiyatı'nda (SEPTO) birinci olanlar Hollanda, ikinci olanlar ise İtalya gezisiyle ödüllendirildi.Özel Yamanlar Eğitim...

Google Haberlere Abone ol
Sevgi çiçeği SEPTO’da Türkiye 3.'sü oldu

Özel Yamanlar Eğitim Kurumları tarafından ilkokul ve ortaokullar arasında 8.'si düzenlenen 'Sanat Eğitimi Proje Tasarım Olimpiyatı'nda (SEPTO) birinci olanlar Hollanda, ikinci olanlar ise İtalya gezisiyle ödüllendirildi.

Özel Yamanlar Eğitim Kurumları, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile sanat eğitimini özendirmek amacıyla ilkokul ve ortaokullar arasında 8. Ulusal Sanat Eğitimi, Proje, Tasarım Olimpiyatı SEPTO’yu düzenledi. Rekreasyon, Oyuncak Tasarımı, Dramatizasyon, Pandomim, Resim ve Kaligrafi dallarını kapsayan olimpiyatın finalinde 81 ilin 515 okulundan gelen seçkin öğrenciler ter döktü.

Okulda Fen ve Tek. Öğrt. İdris Ermişer’in danışmanlığını yaptığı proje, Oyuncak Tasarımı dalında 7. sınıf öğrencileri Beyza Selvi ve Hatice Türkan Ayaz tarafından sunuldu ve Türkiye 3.'sü olarak Bronz madalya almaya hak kazandı.

Bilecik Özel Sevgi Çiçeği'nin, bilim olimpiyatlarında çok sayıda madalyalar kazandırdığını söyleyen Okul Müdürü Veli Arısoy, "Bilimde kendini kanıtlamış ama sanat alanındaki çalışmalarından hiçbir zaman geri kalmamış bir kurumuz. 'Güzel bakan güzel görür, güzel gören ise hayatından lezzet alır' ilkesinden yola çıkarak yaşamdaki güzellikleri sanata yansıtmayı başarmış olan öğretmen ve öğrencilerimizi, ayrıca proje öğrencilerimize refakat eden Hatice Yılmaz ve Rabia Yorgancıoğlu’nu tebrik ediyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar