“Sevdiğim Şehir Wuppertal” sergisi açıldı

Wuppertal’de eğitim faaliyetleri ile tanınan Bergisher Bildungsbund’un (B)2 düzenlediği ‘Sevdiğim Şehir Wuppertal’ adlı resim sergisi, Wuppertal Beldiyesi’nin tarihi binasında açıldı.Serginin açılışını Kültür ve Spor Daire Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
“Sevdiğim Şehir Wuppertal” sergisi açıldı

Wuppertal’de eğitim faaliyetleri ile tanınan Bergisher Bildungsbund’un (B)2 düzenlediği ‘Sevdiğim Şehir Wuppertal’ adlı resim sergisi, Wuppertal Beldiyesi’nin tarihi binasında açıldı.Serginin açılışını Kültür ve Spor Daire Başkanı Mathias Nocke, dünyaca ünlü ressam Profesör İsmail Çoban ile birlikte yaptı. Sanat eserlerinin muhteşem olduğunu söyleyen Kültür Dairesi Başkanı Nocke, genç sanatçıları tebrik etti. Nocke, serginin şehirdeki uyuma güzel bir katkı sağladığının altını çizdi.

Projeyi ilginç bulduğunu söyleyen ressam İsmail Çoban da projeden övgüyle bahsetti. Çoban, “46 yıldır Almanya’da yaşıyorum ve hiçbir Türk kuruluşu özel bir ders vermedi. Bunu ilk siz başardınız. Hayat insanın aklına gelebilen tüm önemli okul derslerini vermek değildir, aynı zamanda hayat birazcık da sanattır” dedi. Sergi, belediyede 22 Mayıs’a kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

CİHAN

Yorumlar