Ses KAyıtları Tüm Pazarlıkları Açıklıyor

CHP Sözcüsü Haluk Koç, "Ses kayıtlarıyla beraber bütün pazarlıkları açıklayacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ses KAyıtları Tüm Pazarlıkları Açıklıyor

CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç, düzenlediği basın toplantısında, TÜRGEV Vakfı'na yönelik eleştirilerde bulunarak, "Ne karşılığında Bilal Erdoğan'ın önce kendi hesabına sonra TÜRGEV Vakfı'na beş dakika içinde aktarılmıştır. Rüşvet midir? Ben beyefendilerin açıklamasını isteyeceğim önce. Açıklamazlarsa, sonrasında çok daha geniş bir basın toplantısı ile ses kayıtlarıyla beraber bütün bu pazarlıkların nasıl yapıldığını belgeli olarak kamuoyunun bilgisine sunacağız. Kimin nerede ne halt ettiğini açıklamak bizim boynumuzun borcudur. Kendi sesinizden milletin önünde bütün yaşananları duymak zorunda kalacaksınız. Hepsi suiistimal, soygun, rüşvet, haram" dedi. 

"BİR REZALETİN, KEPAZELİĞİN İÇİNDE HÜKÜMETİN ÇIRPINIŞLARINI İZLİYORUZ"

Hükümete yöenlik eleştirilerde bulunan Haluk Koç, "Bir rezaletin, kepazeliğin oluşturduğu bir bataklığın içinde hükümetin çırpınışlarını izliyoruz. Her gün ortaya çıkan ses kayıtları, görüntüler bizzat başbakanın etrafında gelişen kirli ilişkilerin birinci ağızlardan ortaya döküldüğünü ne yazık ki izliyoruz. 'Devlet çökmüştür' Meclis Başkanı sayın Cemil Çiçek'in tespitidir. İstifa eden daha doğrusu ettirilen bakanlar şimdi seçim bölgelerinde açık tehditler savurarak tekrardan siyaset tedavülüne sokuluyorlar" diye konuştu. 

"KAN DONDURAN İFADELER"

Koç, "ATV, Sabah grubu etrafında, milyon Ali Yıldırım'ın salmaları ile havuz oluşturularak başbakanın emrinde yayın yapacak bir kuruluşun nasıl organize edildiğini kayıtlarla ortaya konuldu. Kan donduran ifadeler. Neymiş sayın Başbakan kendi borazanlığını yapacak televizyon ve gazete oluşturma peşinde. Daha önceki dosyalar, iddialar bu kayıtlarda belgelenen suçların hepsi Yüce Divan'da" dedi. 

"SES KAYITLARIYLA BERABER BÜTÜN PAZARLIKLARI AÇIKLAYACAĞIZ"

TÜRGEV Vakfı'na yönelik eleştirilerde bulunan Koç, "Ne karşılığında Bilal Erdoğan'ın önce kendi hesabına sonra TÜRGEV Vakfı'na beş dakika içinde aktarılmıştır. Rüşvet midir? Türkiye'de ve dünyada bir sürü vakıf var. 100 milyon dolardan bahsediyoruz. Ben beyefendilerin açıklamasını isteyeceğim önce. Açıklamazlarsa, sonrasında çok daha geniş bir basın toplantısı ile ses kayıtlarıyla beraber bütün bu pazarlıkların nasıl yapıldığını belgeli olarak kamuoyunun bilgisine sunacağız. Kimin nerede ne halt ettiğini açıklamak bizim boynumuzun borcudur. Kendi sesinizden milletin önünde bütün yaşananları duymak zorunda kalacaksınız. Hepsi suiistimal, soygun, rüşvet, haram. Maliye bakanlığını göreve çağırıyorum" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar