Serinlemek için tehlikeye meydan okuyorlar

Kalabalık plajlardan kaçarak, denize girilmesi tehlikeli olan bölgelerde denizin tadını çıkaran çocuklar adeta tehlikeye meydan okuyor. Mersin’in Silifke ilçesi Taşucu mahallesinde kalabalık plajlardan kaçarak, gemi rıhtımı ve halka açık...

Google Haberlere Abone ol
Serinlemek için tehlikeye meydan okuyorlar

Kalabalık plajlardan kaçarak, denize girilmesi tehlikeli olan bölgelerde denizin tadını çıkaran çocuklar adeta tehlikeye meydan okuyor.

Mersin’in Silifke ilçesi Taşucu mahallesinde kalabalık plajlardan kaçarak, gemi rıhtımı ve halka açık iskelede denizin tadını çıkarıyorlar. Denize girmek için uygun olmayan iskelenin üzerinden denize atlayan çocuklar adeta tehlikeye meydan okuyor. Her hafta sonu gruplaşarak iskeleye gelip denize girdiklerini dile getiren çocuklar, "Tehlikeli gibi görünse de yüksekten denize atlamayı çok seviyoruz. Bazı arkadaşlarımız yüzme bilmiyor. Onlar için de yanımızda can simidi getiriyoruz. Bu günlerde havalar çok sıcak ve bizler serinlemek için kalabalık plajları değil burayı tercih ediyoruz. İskelenin üzerinden takla atarak denize giriyoruz. Arkadaşlarla hem serinliyor hem de adrenalin yaşıyoruz.” diye konuştular.

CİHAN

Yorumlar