Serinlemek için girdiği kanaldan cesedi çıktı

Samsun'un Bafra ilçesinde serinlemek için sulama kanalına giren şahısın cesedi 15 kilometre ilerde bulundu.Olay, Fatih Mahallesi eski cezaevi yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki arkadaşıyla birlikte serinlemek için üstünü çıkarıp...

Google Haberlere Abone ol
Serinlemek için girdiği kanaldan cesedi çıktı

Samsun'un Bafra ilçesinde serinlemek için sulama kanalına giren şahısın cesedi 15 kilometre ilerde bulundu.

Olay, Fatih Mahallesi eski cezaevi yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki arkadaşıyla birlikte serinlemek için üstünü çıkarıp sulama kanalına giren Orhan Kurum (34), kanalda akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

Olay yerine gelen Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü, jandarma ve Altınkaya Sulama Birliği ekipleri, kanalda kaybolan şahsı aramaya başladı. Suda kaybolan Orhan Kurum, 2 saat sonra 15 kilometre ilerideki Karpuzlu Mahallesi sulama kanalında vatandaşlar tarafından bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine intikal eden jandarma ve polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı. Çağrılan 112 Acil Servis ekipleri ise yaptığı incelemenin ardından Kurum'un, hayatını kaybettiğini belirledi. Kurum'un cesedi savcının incelmelerinin ardından Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. CİHAN

Yorumlar