Seri katil Atalay Filiz'in valizinden çıkan kitap

Seri katil Atalay Filiz'in çantasından 'Casuslar Kitabı' isimli kitap ile bayrak çıktı

Google Haberlere Abone ol
Seri katil Atalay Filiz'in valizinden çıkan kitap
İstanbul ve Ankara'da iki ayrı cinayet olayının sorumlusu olarak tutuklanan Ataly Filiz isimli seri katilin günler sonra bulunun valizinden 'Casuslar Kitabı' isimli kitap çıktı. Aynı valizden ayrıca, bayrak, laptop çantası, kıyafet, CD'ler, hard disk ve bazı notların tutulduğu kağıtlar bulundu. 

Tuzla'da öğretmen Fatma Kayıkci'nın ölümüne ilişkin "Tasarlayarak adam öldürme" suçundan tutuklanan Atalay Filiz'in hakkında yürütülen soruşturma kapsamında dosyaya yeni bilgiler ulaştı. Filiz'in firari olduğu sırada İzmir'de Gümüldür Cumhuriyet Mahallesi Seferi Hisar-Kuşadası Karayolu'nun altından geçen menfezde de kaldığı tespit edildi. Filiz tutuklandıktan 2 hafta sonra menfezde bir valiz bulundu. 

Öte yandan Filiz'in firari olduğu sırada İzmir'de Gümüldür Cumhuriyet Mahallesi Seferi Hisar-Kuşadası Karayolu'nun altından geçen menfezde de kaldığı tespit edildi. Filiz tutuklandıktan 2 hafta sonra menfezde bir valiz bulundu.



Filiz'e ait olduğu tespit edilen valizde "Casuslar Kitabı" adlı bir kitap, çeşitli tarihlere ait gazete kupürleri, kimlik kaplamaya yarar laminasyon makinesi, şok aleti olduğu değerlendirilen bir cihaz, Türk bayrağı, laptop çantası, kıyafet, kendine ait 15 fotoğraf, sim kart, CD'ler, bir hard disk ve el yazısı ile yazılmış kağıtlar bulundu.

Hard disk incelenmek üzere emniyete verilirken Filiz'in kaldığı Silivri Cezaevi'ne ise eşyaların teslimi için savcılık yazı yazdı.

Valizden çıkanların soruşturma dosyası ile ilgili olmadığını kişisel eşyalar olduğunu tespit eden savcılık valizden çıkanları Filiz'e teslim etti.

CASUSLAR KİTABI

Amerika'da 2010'un en iyi 3 gerilim romanından biri olarak seçilen Casuslar Kitabı, casus romanlarının bir numaralı isimleri arasından gösterilen ödüllü yazar Gayle Lynds'ın bir eseridir.

Yorumlar