Serhat Koleji, Fatih ailesine katıldı

Edirne’de bulunan Serhat Koleji, Türkiye'nin önde gelen marka kurumlarından biri olan Fatih Koleji ailesine katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Serhat Koleji, Fatih ailesine katıldı

Edirne’de bulunan Serhat Koleji, Türkiye'nin önde gelen marka kurumlarından biri olan Fatih Koleji ailesine katıldı.
17 yıl önce eğitim ve öğretim faaliyetine başlayan kolej birçok başarıya imza attı. Her yıl başarılarına yenilerine ekleyen Serhat Koleji, kentin eğitimindeki başarısına önemli katkı sağladı.

    Ailelerin her yıl kayıt dönemlerinde yoğun ilgi gösterdiği kolej, bundan sonra eğitim ve öğretim faaliyetini Fatih Koleji adı altında sürdürecek. 2 eğitim kurumunun birleşme töreni Serhat Koleji’nde yapıldı. Törene Fatih Koleji Kurumsal İletişim Koordinatörü Kemal Pehlivan, Serhat Koleji Müdürü Nidai Kıraç, Kolejin Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bulut, Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Altıerler, ve Marmara Özel Öğretim Kurumları Dernek Başkan Yardımcısı İlyas Türkmen katıldı.

    Törende konuşan Fatih Koleji Kurumsal İletişim Koordinatörü Kemal Pehlivan, geçen yıl başlattıkları marka birlikteliği ile Fatih Koleji standartlarında olan okulları bir araya getirdiklerini söyledi. İstanbul, Adapazarı, Gebze, Tekirdağ, Çorlu, Kırklareli, Lüleburgaz, Bartın ve Zonguldak’tan sonra Edirne’ye ulaşmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Pehlivan, “Edirne Serhat Koleji ile Fatih Koleji, Türkiye adına dünya ile daha güçlü yarışacak. Fatih Koleji gerek ulusal ve uluslararası başarıları gerekse 30 yılda mezun ettiği ön binlerce öğrencisi ile hep önde ve öncü bir rol üstlenmiştir.” dedi.

    Fatih Koleji’nin eğitimde olimpiyat kavramını Türkiye’ye kazandıran öncü eğitim kurumu olduğunu vurgulayan Pehlivan, kolejin olimpiyatlarda elde ettiği 500’den fazla madalya ile eğitimdeki kalitesini ispatladığını ifade etti.

    Serhat Koleji Müdürü Nidai Kıraç ise Serhat’in eğitimde yükselen bir değer olduğunu dile getirerek veli, öğrenci ve öğretmenleriyle bir aile ortamı sıcaklığında sevgi ve disiplinle başarıya ulaştıklarını kaydetti. Kıraç, “Bu başarılı süreçte Fatih Koleji gibi gerek ulusal ve gerekse uluslararası düzeyde ülkemizi en iyi şekilde temsil eden bir isimli isim birlikteliğine karar verdik. Zincir okulculuğun önem arz ettiği, kurumsallığın ön plana çıktığı günümüz şartlarında Fatih Koleji gibi değeli bir marka ismin Edirnemizde Serhat Koleji ile birleşmesi şehrin eğitim ve öğretimine büyük katkı sağlayacaktır.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar