Seracılık kursuna katılan askerlere sertifika verildi

Muş’un Hasköy İlçe Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı 'Seracılık ve Bahçe Peyzajı' kursuna katılan İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı askerlere sertifika verildi    Hasköy İlçe Bölük Komutanlığı'nda açılan ‘Seracılık ve Bahçe Peyzajı’ kur.

Google Haberlere Abone ol
Seracılık kursuna katılan askerlere sertifika verildi

Muş’un Hasköy İlçe Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı 'Seracılık ve Bahçe Peyzajı' kursuna katılan İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı askerlere sertifika verildi

    Hasköy İlçe Bölük Komutanlığı'nda açılan ‘Seracılık ve Bahçe Peyzajı’ kursunda 20 askere eğitim gördüğü belirtildi. Bölük Komutanlığı bahçesinde oluşturulan serada 20 askere erken ürün alımı konusunda eğitim verildi. Askerler yaklaşık 2 ay süren kurs boyunca seracılık ve bahçe peyzajı konusunda Usta Öğretici Çebeli Kartal'dan eğitim aldı.

    Kursun usta öğreticisi Çebebi Kartal, "Yapılan kurs ile askerlerimize erken ürün alımını eğitimini verdik. Öğrendikleri bu bilgiler onlara, sivil hayatlarında büyük yardımcı olacaktır." dedi.

    Kursa katılan askerlere kurs belgeleri ise komutanları tarafından verildi.

    Seracılık kursuna katılan askerler için küçük bir sertifika töreni yapıldı. Törene, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Atakan Çelik ve Halk Eğitim Merkezi çalışanları katıldı. CİHAN

Yorumlar