Sera programı girişimcilerin önünü açacak

Erciyes Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi’nin (ETTO) geliştirdiği, girişimci yetiştirme programı SERA (StartUp Erciyes Atölye) yeni girişimcilerini seçmeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Sera programı girişimcilerin önünü açacak

Erciyes Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi’nin (ETTO) geliştirdiği, girişimci yetiştirme programı SERA (StartUp Erciyes Atölye) yeni girişimcilerini seçmeye başladı. Sera programına başvuru yapan 108 girişimci Erciyes Teknopark’ta jürinin karşısına geçti ve projelerini anlattı.

Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi’nin geliştirdiği SERA Programı’na başvuru yapan girişimciler projelerini Jüri önünde anlatmaya başladı. Sera Programı’nın fikri olan girişimci adaylarına büyük imkanlar sağlayan ve fikirlerini başarıyla uygulamalarını sağlayacak bir proje olduğunu belirten Proje Koordinatörü Ahmet Hidayet Kiraz, “Sera Programı bir girişimci yetiştirme programıdır. Teknoloji odaklı ticari iş fikri olan girişimci arkadaşların başarılı birer girişimci yapmak için geliştirilmiştir. Bu eğitim programı altı ay sürüyor. Kursiyerlerimize 7 gün 24 saat kullanabilecekleri ofis imkanı sunuyoruz. Daha önceden aynı yollarla başarı yakalamış ve tecrübe kazanmış girişimcileri de kendilerine danışman olarak veriyoruz. Programını finansmanı ise Erciyes Teknopark ve Tübitak tarafından sağlanıyor” şeklinde bilgiler verdi.
CİHAN

Yorumlar