Şenses'in ölümünün ardından sanatçılar hastaneye akın etti

Sanatçı Adnan Şenses'in hayatını kaybetmesinin ardından sanatçı dostları hastaneye akın etti.

Google Haberlere Abone ol
Şenses'in ölümünün ardından sanatçılar hastaneye akın etti

Sanatçı Adnan Şenses'in hayatını kaybetmesinin ardından sanatçı dostları hastaneye akın etti. Oldukça üzgün olduğu görülen Alişan konuşmakta güçlük çekerken, şarkıcı Aslı Hüner gözyaşlarına hakim olamadı.

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Adnan Şenses'in ölüm haberi ünlü isimleri derinden üzdü. Sanatçılar hastaneye akın etti. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Hastane çıkışı açıklama yapan Sarıgül, Adnan Şenses'in Cuma günü ikindi namazı sonrasında Teşvikiye Camii'nde cenaze namazının kılınacağını söyleyerek, "Önemli bir sanatçımızı dostumuzu ve abimizi kaybettik. Cuma günü ikindi namazı müteakiben Teşvikiye Camii'nden hakkın rahmetine uğurlayacağız. Yarın çok erken bir gün olduğu için ve Adnan abinin vefatını herkesin duyması için cuma günü uğurlayacağız. Başımız sağolsun. Çok değerli bir sanatçımızdı. Adnan Şenses ile ayrı bir dostluğumuz vardı. Geçen hafta gelip ziyaret ettim." şeklinde konuştu.

Oldukça üzgün olduğu görülen sanatçı Alişan ise, " Böyle durumlarda pek konuşamıyorum. Mekanı cennet olsun. Benim için çok değerliydi. Hakikaten çok değerli bir sanatçıydı. Allah rahmet etsin başımız sağolsun. 1 hafta önce ziyarete gelmiştim. Kanser hastasıydı ve bütün vücuduna sıçramış." dedi.

Konuşmakta güçlük çeken ve göz yaşlarına boğulan şarkıcı Aslı Hüner ise, " Ben burada değildim, Bakü'deydim. Yeni geldim. İnanamıyorum onu görmem lazım. Konuşamayacağım." diyerek konuşmakta zorlandı.
CİHAN

Yorumlar