'Sendikamız doğru olanı alkışlayacak, yanlışı da gerekçesiyle eleştirecek'

Aktif Eğitimciler Sendikası İstanbul İl Temsilcisi Yakup Pelit, "Sendikamız doğru olan şeyi alkışlayacak. Yanlış olan şeyi de gerekçesi varsa, gerekçesiyle birlikte eleştirecek." dedi. Bir süre önce kurulan ve ülke genelinde 28 bin üyeye...

Google Haberlere Abone ol
'Sendikamız doğru olanı alkışlayacak, yanlışı da gerekçesiyle eleştirecek'

Aktif Eğitimciler Sendikası İstanbul İl Temsilcisi Yakup Pelit, "Sendikamız doğru olan şeyi alkışlayacak. Yanlış olan şeyi de gerekçesi varsa, gerekçesiyle birlikte eleştirecek." dedi.

Bir süre önce kurulan ve ülke genelinde 28 bin üyeye ulaşan Aktif Eğitimciler Sendikası'nın Kocaeli il temsilciliği, üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Bir sendikanın sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltıya, Aktif Eğitimciler Sendikası İstanbul İl Temsilcisi Yakup Pelit, Kocaeli İl Temsilcisi Mahmut Mollarecep, üyeler ve eşleri katıldı.

Aktif Eğitimciler Sendikası Kocaeli İl Temsilcisi Mahmut Mollarecep, yaptığı konuşmada, yeni nesil sendikacılık sloganıyla yola çıktılarını ve üzerilerine büyük görevler düştüğünü söyledi. Mollarecep, "450 üyeye ulaşan sayımızla şube olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz. İnsanımız ve demokrasimizin bizden beklediği çok şey var. Sendikacılığın bizcesini uygulayarak yeni bir soluk getireceğiz. Sendika yöneticiliğini insanlığa hizmet makamı olarak gören dostlarımız için bu amacın hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

İstanbul İl Temsilcisi Yakup Pelit ise Aktif Eğitimciler Sendikası'nın kuruluş amacını anlattı. Pelit, "Sendikamız doğru olan şeyi alkışlayacak. Yanlış olan şeyi de gerekçesi varsa, gerekçesiyle birlikte eleştirecek." diye konuştu. Pelit, sendika olarak bir acil eylem planı hazırladıklarını belirterek, "Aktif Eğitimciler Sendikası kendisine belirlediği acil eylem planı içerisinde 50 tane madde belirledi. Bunlarla ilgili çalıştaylar yapıyor. Üyelerimizin katkılarını alıyoruz, çözüm önerilerini alıyoruz, bunları inşallah dosya dosya ilgili mercilere, makamlara ileteceğiz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, kahvaltı programında Aktif Eğitimciler Sendikası'nın ilk üyesi olan Halil İbrahim Bayraktaroğlu'na plaket takdim edildi.

CİHAN

Yorumlar