Sendika Başkanı Akınay: Silahlar sustu artık projeler konuşsun

Siirt Belediye-İş Sendikası Başkanı Halit Akınay, bölgenin 30 yıldır en huzurlu seçimini geçireceğini belirterek, "Çözüm süreciyle birlikte silahların sustuğuna göre, artık projelerin açıklanması gerek.

Google Haberlere Abone ol
Sendika Başkanı Akınay: Silahlar sustu artık projeler konuşsun

Siirt Belediye-İş Sendikası Başkanı Halit Akınay, bölgenin 30 yıldır en huzurlu seçimini geçireceğini belirterek, "Çözüm süreciyle birlikte silahların sustuğuna göre, artık projelerin açıklanması gerek." dedi.

Siirt Belediye-İş Sendika Başkanı Halit Akınay, 30 yıldır akan kan ve gözyaşının bölgenin değerlerinin yitirdiğine işaret etti. Akınay, “Çözüm süreciyle birlikte son 30 yılın en huzurlu seçimini geçiriyoruz. Sancılı sürecin tamir edilmesi yıllar alacak. Ancak bu süreçte bir tek kurşunun sıkılmaması son bir yıl içinde umutlar yeniden yeşerdi. Bu amaçla yerel yönetimlere aday olan siyasi parti adaylarına sesleniyorum; halkın büyük umutları var, silahlar sustuğuna göre herkes eteğindeki taşları döksün, halkın beklentilerine cevap verecek projeler açıklansın. Bizler işçi sendikası olarak bölgeyi iyi biliyoruz. Gezdiğim, gördüğüm yerlerde umut verici çalışmalar gerçekleşiyor. İlk defa silahların gölgesinden uzak bir seçim geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı. Akınay, bu süreçte ilin ve bölgenin gelişip kalkınması için üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye hazır olduklarını sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar