Semerkand Vakfı'ndan ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes

Samsun’un Bafra ilçesinde Semerkand Vakfı Derneği Bafra Şubesi tarafından kermes düzenlendi.Eski Bafra Tekel Binası bahçesinde düzenlenen kermesin açılış kurdelesini Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş,...

Google Haberlere Abone ol
Semerkand Vakfı'ndan ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes

Samsun’un Bafra ilçesinde Semerkand Vakfı Derneği Bafra Şubesi tarafından kermes düzenlendi.

Eski Bafra Tekel Binası bahçesinde düzenlenen kermesin açılış kurdelesini Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş, Fatih Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneği (FES-DER) Bafra Şube Başkanı VE Semerkand Bafra Şube Başkanı Mustafa Aral, TÜMSİAD Bafra İlçe Temsilcisi Sedar Erdoğan birlikte kesti.

Kermesin açılışında bir konuşma yapan Fatih Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneği (FES-DER) Bafra Şube Başkanı Mustafa Aral, derneğin amacının ihtiyaç sahiplerine ve öğrencilere yardım etmek olduğunu, bundan sonra da bu tür kermesleri daha fazla düzenleyeceklerini söyledi.

Derneğin kurulmasında ve çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Semerkand’ın amaçları yardıma muhtaç öğrencilere her türlü desteği sağlamak ve kültürel faaliyetler düzenlemektir. Burada manevi duygu var. Buradan elde edilecek gelir ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak dönecektir.” şeklinde konuştu.

Kermeslerin önemini anlatan Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş daha sonra dua etti. Duadan sonra ise kermesin açılışı yapıldı. Kermes 20 gün açık kalacak.

CİHAN

Yorumlar