Semalı miniklerin şiir dinletisi büyüledi

Aksaray Özel Sema İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, davetlilere unutamayacakları bir şiir dinletisi sunduAna sınıfı öğrencilerinin şiir dinletisi, okulun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Semalı miniklerin şiir dinletisi büyüledi

Aksaray Özel Sema İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, davetlilere unutamayacakları bir şiir dinletisi sundu

Ana sınıfı öğrencilerinin şiir dinletisi, okulun konferans salonunda gerçekleştirildi. Program çocukların dönem boyunca yaptıkları etkinliklerin slayt gösterimiyle başladı. Programda çocuklar ilk olarak koro halinde öğrendikleri İngilizce parçaları seslendirdi. Ardından Necip Fazıl’dan alında Arif Nihat Asya’ya kadar birçok tanınmış şairin şiirlerini yorumlayan minik öğrenciler, okudukları şiirleriyle bazen duygulandı bazen de keyifli dakikalar yaşadı.
Şiir dinletisinin başında bir konuşma yapan Özel Sema İlköğretim Okulu Müdürü Yasin Kayhan,” Temiz gönülleri barındıran çocuklarımızın ağzından şiir dinlemek ayrı bir güzelliktir diye düşünüyorum.. Onların küçük ama ne büyük iş başardıklarına sizler de şahit olacaksınız. Bu kadar kalabalığın karşısında sahne alıp şiir okumak basite indirgenecek bir olay değildir. İşte bu yaşta duygularını ifade edebilen bir nesil yetiştirmek için böyle bir etkinlik yapalım istedik. Öğrencilerimi, velilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum.” dedi. Şiirleri dinlerken çok heyecanlandıklarını söyleyen veliler ise, çocuklarının kendilerinden çok daha cesur ve özgüven sahibi olduğunu ifade etti. Şiir dinletisinin sonunda ana sınıfı öğrencilerine okul idaresi tarafından madalya verildi. Gece toplu çekilen fotoğraf ve kokteyl ile son buldu
CİHAN

Yorumlar