Selva Gıda, sağlıklı yaşam ürünlerini artıracak

Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş, 2013’te ürün gamında sağlıklı yaşam ürünleri başta olmak üzere 24 yeni ürün eklediklerini dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Selva Gıda, sağlıklı yaşam ürünlerini artıracak

Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş, 2013’te ürün gamında sağlıklı yaşam ürünleri başta olmak üzere 24 yeni ürün eklediklerini dile getirdi. Karakuş, 2014 hedefleri hakkında yaptığı açıklamada, “2014’te de sağlıklı yaşam ürünlerine odaklanarak yeni ürünlerimizi tüketicilerimize sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

    İttifak Holding’in gıda sektöründe faaliyet gösteren markası Selva Gıda’nın Genel Müdürü Mehmet Karakuş, basına yaptığı sunumda Selva Gıda’nın 2013 yılı performansını değerlendirdi. Karakuş; “Şirketimiz istikrarlı büyümesini 2013 yılında da sürdürdü. Toplam ciromuz yüzde 39 artışla 172,8 milyon TL gerçekleşirken, karımız ise 3,4 milyon TL oldu. İhracattaki başarı grafiğimiz de yükselerek yüzde 25 artışla 34,6 milyon dolar olarak gerçekleşti.” dedi.

    Sektörde pazar payı olarak ilk 5 firma arasında yer alan Selva Gıda; 9 ürün grubunda 80 farklı ürün sunuyor. Geçtiğimiz yıl 111 milyon adetin üzerinde paketli makarna üreten Selva Gıda, portföyüne eklediği 24 yeni ürünle de sektörde fark oluşturdu. Yenilikçi ürünleriyle tanınan marka, sahip olduğu güçlü Ar-Ge alt yapısı ile toplumun değişen tüketim alışkanlıklarını gözlemleyerek sağlıklı yaşam ürünlerini tüketicileriyle buluşturdu.

    Yeni ürünleri hakkında bilgi veren Mehmet Karakuş, “2013 yılı Selva Gıda için inovasyon açısından oldukça verimli bir yıl oldu. Buğday ruşeymi, yulaf ve buğday kepeğinden oluşan sağlıklı yaşam ürünlerimizi Türk tüketicisiyle buluşturduk. Damaklara layık üstün lezzetler üretirken insan sağlığına da büyük önem veriyoruz. Bu yönde geliştirmiş olduğumuz sağlıklı yaşam ürünlerimizle, yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar