Selde hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya’nın Geyve ilçesinde geçen cuma günü yaşanan sel felaketinde suya kapılarak kaybolan ve 4 gün sonra bulunan Tamer Yaman’ın (22) cenazesi toprağa verildi. Geyve Merkez Camii'nde ikindi namazında müteakip kılınan cenaze namazına Sakarya'nın...

Google Haberlere Abone ol
Selde hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya’nın Geyve ilçesinde geçen cuma günü yaşanan sel felaketinde suya kapılarak kaybolan ve 4 gün sonra bulunan Tamer Yaman’ın (22) cenazesi toprağa verildi.

Geyve Merkez Camii'nde ikindi namazında müteakip kılınan cenaze namazına Sakarya'nın yeni valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AFAD ekibi ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Coş, Yaman ailesine başsağlığı diledi. 4 gündür Yaman'ı gece gündüz arayan AFAD ekibi de acılı gününde aileyi yalnız bırakmadı. Yaman, kılınan namazdan sonra Geyve Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada cenaze namazı kılınırken cami avlusunun bahçesindeki bir direğe yuva yapan leyleğin kalabalığa rağmen kaçmaması dikkat çekti.

Doğantepe köyündeki tavuk çiftliğinde çalışan Tamer Yaman sel felaketinde suya kapılarak kaybolmuştu. 70 kişiden oluşan AFAD ekibi ve askeri helikopter desteğiyle yapılan arama sonucunda 4 gün sonra Yaman'ın cesedine ulaşılmıştı. Yaman'ın yaklaşık 2 ay önce askerden geldiği ve sel felaketinden 4 gün önce tavuk çiftliğinde işe başladığı belirtilmişti. CİHAN

Yorumlar