Selamsız Bandosu

Başbakan Erdoğan, Sakarya'da toplu açılış töreninin ardından Ankara- İstanbul arasında çalışacak yüksek hızlı tren 'Piri Reis'in test sürüşünü gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Selamsız Bandosu

SAKARYA'ya geçen Cuma günü gelip açılış törenlerine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, deneme seferine katıldığı Yüksek Hızlı Tren'in (YHT) partililerin beklediği Sapanca'da durmaması, bazı internet sitelerinde 'Selamsız Bandosu' esprileri ile yer aldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Üniversitesi, daha sonra da Kent Meydanı'nda katıldığı 2 ayrı açılış töreni ardından, test sürüşü için YHT'ye bindi. Ancak güvenlik nedeniyle son ana kadar Başbakanın trene nereden bineceği açıklanmadı. Önce Arifiye Garı olarak duyurulan test sürüşü programı, daha sonra Adapazarı Garı ile İzmit Köseköy istasyonları arasında gerçekleştirildi.

Programda olmamasına rağmen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sapanca İlçesi istasyonunda da treni durdurup burada bulunanları selamlayabileceği söylentileri üzerine, belediye yetkilileri ile bir grup partili burada bekledi. Programda olmaması, İstanbul programınının aksamaması, hem de güvenlik açısından uygun bulunmaması nedeniyle tren Sapanca'da hiç durmayarak Köseköy'e devam etti. 

Trenin durmasını bekleyenler dağılırken, bu beklentiyi görüntüleyen bazı kişiler burada bando olmasa da, internet sitelerinden bunu 'Selamsız Bandosu' başlığı ile paylaştı. 

Yorumlar