Selami Altınok: Bonzai ile mücadeleye devam edeceğiz

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, son günlerde hızla yayılan uyuşturucu madde bonzai ile mücadelelerine devam edeceklerini söyledi. Emniyete 25 adet motosiklet teslim törenine katılan Selami Altınok, törende konuşma yaptı. Maltepe'de,...

Google Haberlere Abone ol
Selami Altınok: Bonzai ile mücadeleye devam edeceğiz

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, son günlerde hızla yayılan uyuşturucu madde bonzai ile mücadelelerine devam edeceklerini söyledi.

Emniyete 25 adet motosiklet teslim törenine katılan Selami Altınok, törende konuşma yaptı. Maltepe'de, minibüsün kaldırımdaki yayalara çarpması sonucu 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı kazayı 'korkunç ve feci' olarak niteleyen Altınok, “Geçmişten beri orada sıkıntı var. Geç saatlerde özellikle gençlerin araç kullanmasında sıkıntı var. O konudaki uygulamalarımızı biraz daha sıklaştırarak devam edeceğiz.” dedi.

Son dönemde kullanımı artan uyuşturucu madde bonzai ile ilgili değerlendirmede bulunan Altınok, “Sadece bonzaiye yönelik değil. Suça ve suçluya yönelik operasyonlarımız var. Bitmeyecek onlar. İstanbul’da suç ve suçlu var olduğu sürece biz tepelerine binmeye devam edeceğiz. Ona fırsat vermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar