Selahaddin Eyyubi Üniversitesi , İngilizce kursu düzenliyor

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi (SEÜ), Yabancı Dil Bilgisi Sınavı’na (YDS) yönelik dil kursu düzenliyor. Uzman kadrolar tarafından verilecek kurslar, hafta içi ve hafta sonu yapılacak. Diyarbakır’ın ilk özel üniversitesi Selahaddin Eyyubi,...

Google Haberlere Abone ol
Selahaddin Eyyubi Üniversitesi , İngilizce kursu düzenliyor

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi (SEÜ), Yabancı Dil Bilgisi Sınavı’na (YDS) yönelik dil kursu düzenliyor. Uzman kadrolar tarafından verilecek kurslar, hafta içi ve hafta sonu yapılacak.

Diyarbakır’ın ilk özel üniversitesi Selahaddin Eyyubi, YDS’ye yönelik kurslarla eğitime start verdi. Haftaiçi ve haftasonu iki grup halinde yapılacak kurslarda İngilizce dersler uzman eğitmenler tarafından verilecek. Yeni başlayanlar ‘Sıfır Grubu’, İngilizcesini yeterli görmeyenler de ‘Seviye Grubu’ndan kursa katılabilecek. Dersler, YDS sınavının yapılacağı tarihe kadar sürecek. Selahaddin Eyyubi Üniversitesi, Yabancı Dil Bölüm Başkanı Fuat Başkan, yabancı diller sınavının Türkiye’de sorun haline geldiğini söyledi. Birçok merkez tarafından dil kurslarının düzenlendiğini hatırlatan Başkan, şöyle konuştu: "Uzman eğitmenlerle kaliteli bir dil eğitim vereceğimizi söyleyebilirim. Kurslarımıza katılacaklar amaçlarına ulaşır. Çünkü hem kadrolarımız İngilizce konusunda uzman hem de kurs ortamımız dil öğrenimini kolaylaştıracak şekilde donatıldı. İnteraktif sınıflarımızda dil eğitimini daha etkili kılıyoruz. Kaynak sıkıntısı yaşanmayacak. Fotokopi değil, orijinal kaynaklar kullanacağız. Görsel ve işitsel kaynakların yanı sıra kursiyerlere 4-5 kitap da verilecek."

Dersler Şanlıurfa Yolu Yeni Otogar karşısındaki Selahaddin Eyyubi Üniversitesi binasında verilecek.

CİHAN

Yorumlar