Sel sularına kapılarak hayatını kaybeden belediye işçisi toprağa verildi

Çorum'un Osmancık ilçesinde sele kapılarak yaşamını yitiren belediye işçisi Serdar Arslan (30) toprağa verildi. Osmancık Belediyesi'nde taşeron işçi olarak çalışan Arslan, dün akşam D100 Karayolu'nu açmak için görev yapan ekipte çalışırken...

Google Haberlere Abone ol
Sel sularına kapılarak hayatını kaybeden belediye işçisi toprağa verildi

Çorum'un Osmancık ilçesinde sele kapılarak yaşamını yitiren belediye işçisi Serdar Arslan (30) toprağa verildi.

Osmancık Belediyesi'nde taşeron işçi olarak çalışan Arslan, dün akşam D100 Karayolu'nu açmak için görev yapan ekipte çalışırken önce sel sularına kapılmış ardından rögara düşmüştü. Osmancık Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Arslan daha sonra Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakım servisine kaldırılan Arslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden bugün alınan Arslan'ın cenazesi otopsi yapılmak Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Otopsinin ardından karayolu ile Osmancık'a getirilen Arslan, Beylerçelebi Camii'nde ikinci namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Arslan'ın cenaze namazını Çorum İl Müftüsü Mehmet Aşık kıldırdı. Cenaze namazına; AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Hamza Karataş ile işçinin mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

CİHAN

Yorumlar