Sekmen: Hizmet dönemimizde rozetimiz olmayacak

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, "Hepimizin ortak paydası Erzurum olmalı." dedi.Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Sekmen,...

Google Haberlere Abone ol
Sekmen: Hizmet dönemimizde rozetimiz olmayacak

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, "Hepimizin ortak paydası Erzurum olmalı." dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Sekmen, görev yaptığı sürece asla rozetleri olmayacağına dikkat çekti. Başkan Sekmen, kurumda görev yapan hiç kimseyi düşüncesine ya da bağlı olduğu partiye göre değerlendirmeyeceğiz. Bizim için aslolan kişinin yaptığı, yapacağı hizmettir. Başarılı görevi, hizmeti kim yerine getirirse, takdire şayan odur. Onun için biz kimseyi ötekileştirmeyeceğiz ve bizim de rozetimiz olmayacak. Ortak payda Erzurum'a hizmettir. Bir ekip ruhu oluşturmak istiyoruz." dedi.

Su, kanalizasyon ve yağmur suyu projelerini uygulamaya koyacaklarını ve altyapıyı yenileyeceklerini kaydeden Sekmen, yanı sıra kent bilgi sistemi oluşturacaklarını, modern kentlerdeki tüm imkanların Erzurum'da da olacağını, temizliğe önem vereceklerini ifade etti. Hayvan pazarı, Gölbaşı semtlerinde modern yeni yerleşkeler oluşturacaklarını anlatan Sekmen, Yıldızkent'te Kervansaray, Yimpaş konularını çözdüklerini, inşaat sektörüyle ilgili problemlerin de çözülmek üzere olduğunu ifade etti. Sekmen, şehrin nefes alabileceği alanlar oluşturmak için çalıştıklarını ifade etti.

Şehrin karanlık görüntüden kurtarılması için aydınlatma çalışmaları da yaptıklarını ifade eden Sekmen, ulaşım sorunun çözülmesi için de hafif raylı sistem dahil bir çok alternatifi kullanacaklarını bildirdi. İnsanların ev sahibi olmalarıyla ilgili çalışmanın sürdürüldüğünü vurgulayan Sekmen, Erzurum ürünlerinin marka haline getirilmesi, pazar bulunması ve kentin üreten bir konuma getirilmesi için çalıştıklarını kaydetti.

Palandöken'in özelleştirilmesi konusunda belediye olarak hazırlıkları bulunduğuna işaret eden Sekmen, Palandöken Kayak Merkezi'ne sahip çıkacaklarını kaydetti. CİHAN

Yorumlar