Şehzadeler Belediye Başkanı Çelik mazbatasını aldı

Büyükşehir olan Manisa'nın yeni kurulan Şehzadeler ilçesinde AK Parti'den belediye başkanlığına seçilen Ömer Faruk Çelik mazbatasını aldı.

Google Haberlere Abone ol
Şehzadeler Belediye Başkanı Çelik mazbatasını aldı

Büyükşehir olan Manisa'nın yeni kurulan Şehzadeler ilçesinde AK Parti'den belediye başkanlığına seçilen Ömer Faruk Çelik mazbatasını aldı. Adliye binası toplantı salonunda düzenlenen törende Başkan Çelik ve AK Parti'li belediye meclis üyelerinin mazbatalarını, Şehzadeler İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Figen Eren verdi.

Başkan Çelik, burada yaptığı konuşmada Şehzadeler'in ilk belediye başkanı olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Bundan sonra hizmet zamanı olduğunu, Manisa için ayırım yapmadan çalışacaklarını belirterek, "Bu şehirde yaşayan herkese en iyi hizmeti vermek için çaba sarf edeceğiz. Mazbatamızı aldık, Şehzade ilçemize, Manisamız'a ve ülkemize hayırlı olsun. Bundan sonra hizmet zamanıdır. İnşallah biz de bize karşı gösterilen sevgiye, ilgiye, desteğe karşılık mahcup olmayacak şekilde var gücümüzle çalışacağız. Bize oy veren, vermeyen ayrımı yapmadan, bu şehirde yaşayan herkese en güzel hizmetleri sunabilmek için var gücümüzle çaba ve gayret göstereceğiz. Hayırlı olsun inşallah. Allah mahcup etmesin." dedi. CİHAN

Yorumlar