Şehzade öğrencileri uluslararası yarışmada dünya 2’ncisi oldu

Eğitimde Bilişim Kültürü Oluşumu (e-biko) tarafından organize edilen 10. Uluslararası Bilişim Olimpiyatları’na Amasya’dan katılan 2 öğrenci dünya 2’cisi oldu.Bu yıl düzenlenen e-biko 10. Uluslararası Bilişim Olimpiyatları’na 34...

Google Haberlere Abone ol
Şehzade öğrencileri uluslararası yarışmada dünya 2’ncisi oldu

Eğitimde Bilişim Kültürü Oluşumu (e-biko) tarafından organize edilen 10. Uluslararası Bilişim Olimpiyatları’na Amasya’dan katılan 2 öğrenci dünya 2’cisi oldu.

Bu yıl düzenlenen e-biko 10. Uluslararası Bilişim Olimpiyatları’na 34 ülkeden 7 bin 850 proje katıldı. Olimpiyatlara katılan Şehzade Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Yavuz Selim Top Koleji ve Bilim Sanat Merkezi 7. Sınıf öğrencileri Yunus Talha Erzurumlu ve Ömer Burak Yıldıran tarafından hazırlanan “e-çocukluk” isimli proje dünya 2’ncisi oldu.

Özel Yavuz Selim Top Koleji Müdür Sinan Demir, “Daha önce olduğu gibi öğrencilerimiz yine büyük bir organizasyon olan e-biko yarışmasına katılarak dünya 2’ncisi oldular. Öncelikle öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Görüldüğü gibi öğrencilerimiz her alanda kendilerini gösteriyorlar. Bu başarılar sadece okulumuzun değil, Amasya’nın da adının birçok yerde anılmasına neden olacaktır.” dedi.

Dünya 2’ncisi olan proje sahipleri Yunus Talha Erzurumlu ve Ömer Burak Yıldıran isimli öğrenciler çok çalışarak elde ettikleri başarıdan memnun olduklarını kaydetti.

CİHAN

Yorumlar