Şehzade Mehmet öğrencileri atletizmde Manisa şampiyonu oldu

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2013-2014 Öğretim Yılı Okullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları'nda, Özel Şehzade Mehmet Ortaokulu öğrencileri 100 metre, uzun atlama ve 4x100 metre bayrak koşusunda altın madalya kazand.

Google Haberlere Abone ol
Şehzade Mehmet öğrencileri atletizmde Manisa şampiyonu oldu

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2013-2014 Öğretim Yılı Okullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları'nda, Özel Şehzade Mehmet Ortaokulu öğrencileri 100 metre, uzun atlama ve 4x100 metre bayrak koşusunda altın madalya kazandı. Yarışmalarda 233 puan alarak, takım halinde Manisa şampiyonu oldu.

İl Müdürlüğü Atletizm Sahası'nda 75 öğrencinin ve 13 takımın yarıştığı küçük erkekler kategorisinde Özel Şehzade Mehmet Ortaokulu Atletizm Takımı'ndan Cenker Koçak uzun atlamada 4,20 derecesiyle altın, 100 metrede 13,72 derecesiyle altın, 4x100 bayrak yarışında 1,01,35 derecesiyle altın madalya aldı. Takım, Türkiye şampiyonasında Manisa'yı temsil etme hakkı kazandı.

Özel Şehzade Mehmet Ortaokulu Müdürü Fatih Sadi, yaptığı açıklamada, "Akademik başarı ve sınavlarda defalarca zirvede olduğunu ispatlayan okulumuz öğrencilerinin sanatsal ve sportif yarışmalarda da aldıkları bu madalyalar, bizleri son derece mutlu edip gururlandırmıştır. Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ediyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar