Şehzade Eğitim Kurumları'ndan Kutlu Doğum pogramı

Amasya’da Şehzade Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Yavuz Selim Top İlkokulu ve Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından “Kutlu Doğum” programı düzenlendi.Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu’nda...

Google Haberlere Abone ol
Şehzade Eğitim Kurumları'ndan Kutlu Doğum pogramı

Amasya’da Şehzade Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Yavuz Selim Top İlkokulu ve Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından “Kutlu Doğum” programı düzenlendi.

Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ve öğrencilerin sunduğu etkinlik izleyiciler tarafında büyük beğeni kazandı.

Program içerisinde izleyicilere program dahilinde olmayan birde sürpriz hazırlandı. Sürprizde, Hazreti Peygamber'e (sav) Sakal-ı Şerif-i programa katılan herkese sırayla gösterildi. İlk defa Sakal-ı Şerif-i gören minikler fotoğrafını çekerken, büyükler ise heyecanını gizleyemedi.

Okul Müdürü Sinan Demir, “Kâinatın yaratılış sebebi olan Efendimiz'in yer yüzünü şereflendirdiği haftayı; günlere, haftalara, aylara, yıllara sığdırmamız anlatmamız elbette ki yeterli olmayacaktır. Bizler çocuklarımıza ebeveyn olmanın yanında önemli gün ve haftalarla beraber verebileceğimiz insani değerleri en güzel şekilde verme gayretleri içerisindeyiz.” dedi.

Program şiir dinletisi ve slayt gösterilerinin ardından öğrenciler tarafından oluşturulan korunun Arapça ve Türkçe okudukları ilahiler, semazen gösterileri büyük beğeni toplarken, tiyatro gösterisinin ardından etkinlik sona erdi. CİHAN

Yorumlar