Şehitlerimize Meydanı'nda Kur'an-ı Kerim okundu

Darbe girişimine karşı koyarken şehit edilenler için Ümraniye Meydanı'nda Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi

Google Haberlere Abone ol
Şehitlerimize Meydanı'nda Kur'an-ı Kerim okundu
Ümraniye'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı koyarken şehit edilenler için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Ümraniye Meydanı'nda düzenlenen "Şehitlerimiz için duada buluşuyoruz" etkinliğine Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hasan Can, burada yaptığı konuşmada, yaşanan tehlike karşısında Türk milletini Allah'ın koruduğunu ifade ederek, "Ümraniye'de 8 şehidimiz var, 100'e yakın yaralımız var. Birçoğunu ziyaret ettik. Yetişemediğimiz yerlere arkadaşlarımızı yönlendirdik. Şehitlerimizin ailelerini ziyaret ettik. Bu akşam da şehitlerimiz için okunacak Yasin-i Şerif'i dinleyeceğiz. Bütün geçmişlerimiz ve şehitlerimiz için dualar edeceğiz." dedi.

Darbe girişimine karşı koyarken şehit edilen Onur Kılıç'ın babası Yüksel Kılıç da vatan için eşi ve 2 çocuğuyla kendisinin de canını seve seve feda etmeye hazır olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.
Meydanı dolduran vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla, sık sık tekbir getirdi, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde sloganlar attı.

Yorumlar